jueves, 29 de agosto de 2013

El meu Smash Book de vacances

Ja fa alguns dies que hem tornat de vacances amb les piles carregadetes i amb un munt de records i fotos amb les quals tinc per alguns dies de fer feina.
Hem feia gracia tenir un Smash Book on recollis tots els records quan anés de vacances, aixi que em vaig possar mans a l'obra per anar recollint tickets, entrades, bitllets, planols d'on anés.
El meu Smash Book es molt senzill en quan a decoració ja que al estar els fulls bastant decorats no l'he volgut recarregar i he anat possant, fotos, retallons, washi-tape, aixó si no podien faltar els segells ni els templates en algun full que no estigues prou decorat, aixi que aqui us deixo un petit tast. 
Després tenia una foto que volia fer-la en format Layout, he agafat un Cardstock basic, he possat una mica de Perfect Pearls per donar-li brillantor i la foto la he anat enmarcant amb basics en diferents tons per aconseguir els colors del fons de la foto, després he agatat marquets de fusta en forma de sol, lluna i estels, cuatre segells de fletxetes per conectar el sol i la lluna i aqui esta el resultat.




 



2 comentarios: