domingo, 21 de julio de 2013

L de LAIA

Aquest cap de setmana a estat productiu en quan a Scrap es refereix, ahir vaig poder acabar dos reptes que tenia pendents de lliurar, el primer he penjat abans l'entrada i el segons fins el proper dia 26 no el penjaré ja que es un repte de KdS i fins llavors no s'ha de publicar.
I aquesta tarda com estem de festes del barri, tenia a la Laia amb uns amics de l'escola veient un concurs de Playbacks i m'he propossat decorar la seva inicial la "L", l'altre dia a la botiga Scrap Enxaneta varem fer el taller "Decorem Lletres" i com jo estava amunt i avall, ajudant al personal a troquelar,  entintar, en fi de tot una mica doncs em vaig reservar la meva lletra per fer-la a casa amb tranquil.litat.
He triat un paper que tenia a casa per fer-li alguna cosa a la Laia i com ha surgit aixó de la lletra l'he utilitzat és un paper que m'agrada molt perque es molt alegre i acolorit aixi com es ella, pur nervi, es de Basic Grey de la col.lecció de Knee highs, també he troquelat unes quantes papallones que m'agraden molt i he possat algún que altre brad, washi-tape i ja esta. 







2 comentarios:

  1. Estàs treballadora a tope, eh???? La lletra t'ha quedat fantàstica!! i és que aquests papers són una monada! Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gracies, doncs si Montse, com els papers ja tenen tot guarnit no cal possar-hi molta coseta més, petonets!!!!

      Eliminar