viernes, 26 de julio de 2013

KdS SONG HOP


Aquesta vegada les noies de KdS propossaven un  SONG HOP consistia en apuntar-se a una llista i triar
la teva canço preferida llavors es feia un sorteig i a tu et tocava representar el tema d'un altre persona, a mi em va tocar el tema  preferit de la Maria de Papeles al Sol Englishman in New York de Sting , em va costar bastant decidir-me com ho representaria, New York em suggereix els carrers treien vapor del terra, la cinquena avinguda amb les seves macro-botigues, Central Park, l'Empire State.... en fi moltes coses pero Englisman in New York la veritat... aixi que buscant i buscant la inspiració vaig anar al gran PINTEREST i allà tenia el tema davant meu!!!!!! Un album de casament d'un anglès a Nova York, perfecte!!!! així em vaig possar mans a l'obra, ho he plasmat en un LO agafant un paper de la col.lecció Dear Lizzy de 5 Th & Frolic de AC, retalls de paper de la col.leccio Idea-Ology de Tim Holtz, un cartró amb una capa de gesso i tota la superficie amb perfect pearls que li donen un toc daurat, les fotos les he enmarcat per trencar una mica, blonda, washi-tape, segells en consonancia amb el tema i uns retalls de New York de Tim Holz i aqui sota us deixó el tema per si us ve de gust escoltar-lo i més avall la meva interpretació.





18 comentarios:

  1. Preciosa Mercedes, esa foto con el Empire al fondo es una pasada. Me encanta tu elección de colores entre los que destaca el amarillo, y los sellitos son monisimos. Gracias por tu linda interpretación, NYC es mi ciudad preferida y Sting un idolo. Un beso.

    Maria

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Buenos dias Maria, me hace mucha ilusión que te guste mi interpretación, la verdad es que Sting no es que sea mi musico favorito, pero NY me encanta asi que he intentado hacerlo lo mejor que sabia, muchas gracias. Besos!!!

      Eliminar
  2. Que bonito Mercè!!!! Te quedó genial. Aunque la verdad es que apenas se aprecia el envejecimiento del cartón y lo muchísimo que brilla, en vivo y directo aún es más bonito. Besitos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Elena, es que no hay nada como la realidad para detectar pequeños detalles, pero que le vamos a hacer ;-) besitos!!!!!

      Eliminar
  3. Què maco t'ha quedat!!! i realment era díficil interpretar aquesta cançó... però repte aconseguit!! estàs que no pares eh??? Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gracies Montse, la veritat es que em va costar una mica trobar la inspiració més que res pel tema perque per NY tenia clar que tenia que fer, petons!!!!

      Eliminar
  4. la cancion tiene una bonita melodia y tu intrepretancion fue exacta muy romantico.

    ResponderEliminar
  5. Mercè!!! Quina xulada!!!! T'haurà costat molt si ho dius però el resultat és fantàstic!!!! M'agrada moltíssim! Un petó guapaaaa!!!!

    ResponderEliminar
  6. Un resultat preciós!!! mira que ja veient la cançó i l'autor... difícil, però te n'has sortit perfectament!

    ResponderEliminar
  7. Muy bonito Mercè! Gracias por participar en nuestro Song Hop!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias a vosotros por proponernos retos, un saludo!!!

      Eliminar
  8. M'agrada molt! Crec que els colors i les linees del cartró s'adiuen a la perfecció amb la cançó. Tenen un aire britànic!

    ResponderEliminar